Dr. Töltéssy Zsolt, Hatvan

59 Vélemény
frissítve 2018. május 15.

Gazdasági információk

Adószám
72607727-1-30
TEÁOR kód
7500 - állatorvosi tevékenység

Leírás

Kulcsszavak:
Állatorvosi rendelő, Állategészségügy, Állatgyógyítás
Dr. Töltéssy Zsolt a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

, more than 2 years ago

A LEGJOBB!!!!Legyen az kutya macska vagy tengerimalac vagy akár ló vagy kismalac. ..A mai világban nagyon kevés állatorvos van aki igazán annak mondható,a legtöbben azt a választ adják...nem értek a lovakhoz..vagy kecskékhez .kérdezem? ??Akkor hogy merik kiírni hogy állatorvosi rendelő.? Töltéssy Zsolt Ő valóban állatorvos!!!!!Sok állatorvosnál jártam már sajnos...De aki ennyire lelkiismeretes mint Ő ilyennel nem találkoztam!!!!Köszönöm ,hogy megismerhettem!!
Megjegyzés

1 year ago

A telefonszámát elkérhetném?köszönöm🙂

, more than 2 years ago

Szuper doki mást nem lehet elmondani róla és kész, nem kell ettől több!

, more than 2 years ago

Én egyszer réges-régen ivartalanítani vittem hozzá a kutyusomat. Rendben ment minden mikor mentünk érte közölte, hogy köldöksérve volt a kutyusnak. Igen csak volt, mert műtét közben a sérvet is kezelte eltüntette és SEMMIT de SEMMIT nem kért pluszban ezért. Bárcsak rengeted-rengeteg ilyen állatorvos lenni, mint ő

, more than 2 years ago

Mi réges-régen a macskánkat vittük hozzá elaltatni,mert egy rossz éjszakai kalandja széttépett alsó szájjal végződött, amiből vér és hab egyvelege folyt. Borzalmas látvány volt higgyétek el. Megkérdezte,hogy miben segíthet,mi válaszoltunk.. Nemes egyszerűséggel felajánlotta két másik kollégája számát,mert Ő az állatok megmentésére esküdött fel, tehát elaltatni nem fog. Viszont ha akarjuk, megműti és rendbe hozza a cicánkat! Mit mondjak?-be voltunk rosálva rendesen,hogy ingünk-gatyánk rámegy majd a dologra.. 4 napig volt nála, össze varrta az alsó állkapcsát, varratszedés, majd két erősítő injekció, és csak ezután beszéltünk pénzről, amit le sem merek írni, hogy mennyire kevés volt!!!!! Még Ö köszönte meg, hogy segíthetett! SOHA életemben nem találkoztam ilyen dokival. Szívesen leadnám a TAJ-kártyámat neki..:-)

bildiko1029@gmail.com

, more than 2 years ago

Tisztelt Dr Úr! Köszönöm a 15 éven át tartó törődést BONI kiskutyám ellátásával , sajnos 2015.december 31-én délelőtt örök álomra hajtotta fejét.

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Dr. Töltéssy Zsolt részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Iskola Utca 14.
  3000  Hatvan
  (37) 341 502
 2. BAROSS U. 211.
  2173  Kartal
  (20) 956 6529
 3. Vasvári Pál Út 59.
  5126  Jászfényszaru
  (20) 921 3814
 4. NEFELEJCS U. 4.
  3024  Lőrinci
  (20) 973 0843
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete